Produkter

Indtil videre forhandles der i Danmark 3 forskellige slags Xoçai-chokolade:

OBS!
Omtalerne herunder er en midlertidig google-oversættelse.
Der arbejdes på en bedre oversættelsePower Squares

Vægt: 6 gr./stk.
ORAC-værdi: 3582

De Xoçai ™ X Power Squares bruge cacao, der er blancheret, ugæret, soltørret, ikke-brændt og koldpresset, hvilket betyder, at det har otte gange niveauet af epicatechins og catechiner, og fire gange niveauer procyandins end cacao produceret med standard behandling. X Power Squares er fyldt med antioxidanter og har en enestående ORAC værdi af 3.582 pr 6g Square. De Xoçai ™ X Power Squares er de mest magtfulde, sundhedsfremmende, dekadente chokolade nogensinde er produceret.

Grunde til at Spise Xoçai X Power Squares

Antioxidant Powerhouse
Den dynamiske blanding af kakao, acai bær, og blåbær giver en vidunderlig antioxidant chokolade!

Brunswick Lab Certified
må ikke spille gættelegen! Med Brunswick Labs Certification Program, ved du hvad du får - certificering af tredjepart på et færdigt produkt.

All-Natural eller "Clean" Product
Ingen kunstige farver, kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler, eller fyldstoffer


Omega Squares

Vægt: 11 gr./stk.
ORAC-værdi: 3773

Essence of Health, Xoçai ™ Omega Squares ™

North American kost næsten fuldstændigt blottet for den essentielle fedtsyre omega-3. Forskere mener, at mindst 60% af nordamerikanerne er i øjeblikket mangler i Omega-3 fedtsyrer, og at børn er at få næsten ingen Omega-3. Faktisk har den mangel på Omega-3 i det nordamerikanske kost nu blevet knyttet til en omfattende liste over sundhedsrelaterede problemer er nævnt i mere end 2.000 videnskabelige undersøgelser.

Omega-3 fedtsyrer er afgørende for sundheden.

De betragtes essentielle fedtsyrer, hvilket betyder, at de er vigtige for menneskets sundhed, men kan ikke fremstilles af kroppen.

National Institutes of Health og International Society for Studiet af fedtsyrer og lipider (ISSFAL) anbefaler, at personer forbruge mindst 220 mg dagligt af DHA (docosahexaensyre), de vigtigste omega-3 fedtsyrer, og at gravide og ammende kvinder indtager mindst 300 mg dagligt. Til sammenligning er der 100 mg DHA pr 1/4 kop af tunfiskekonserves.

De Xoçai ™ Omega Squares ™ har et minimum af 200 mg DHA og EPA per tre 11 gram firkanter. Den Xoçai ™ Omega Squares ™ er en glimrende kilde til Omega-3 og fremmer den nødvendige balance af essentielle fedtsyrer gennem Acai Berry, hørfrø og en patenteret, plante-baseret, indkapslet Omega-3.

Vend Ubalance!

Det er vigtigt at opretholde en passende balance af Omega-3 og Omega-6 i din kost, da disse to stoffer arbejder sammen om at fremme bedre sundhed. En sund kost bør bestå af omkring to gange mere Omega-6 fedtsyrer end omega-3 fedtsyrer (2:1).

Mange forskere foreslået, at de nuværende høje niveauer af omega-6 fedtsyrer i forhold til Omega-3 fedtsyrer (10:1), i den nordamerikanske kost har skabt en betydelig ubalance og er en vigtig faktor i den stigende rente af sygdomme i USA. Omega-9-fedtsyrer er ikke klassificeret som essentielle fedtsyrer, fordi de kan dannes af det menneskelige legeme fra umættet fedt.

Den Xoçai ™ Omega Squares ™ er udviklet til at give din krop de essentielle fedtsyrer til forebyggende og bedre helbred i løbet af hver fase af dit liv!


Nugg
ets

Vægt: 11 gr./stk.
ORAC-værdi: 3773

Xoçai ™ Nuggets, Ultimate Antioxidant Treat!

Xoçai ™ Nuggets, er et ekstremt højt kakaoindhold chokolade kombinerer eksotiske smag
af mørk chokolade med Acai og blåbær. Hver 12-gram Xoçai ™ Nugget er lavet med rig, mørk, belgisk chokolade. Der er 100 Nuggets pr kasse. De er velegnede til vegetarer og betragtes som et "Clean Produkt": Ingen kunstige farvestoffer, ingen kunstige smagsstoffer, ingen konserveringsmidler, og ingen sucralose.

Hver 12-gram stykke Xoçai ™ Nuggets har en ORAC Værdi eller indhold af antioxidanter i 3.120. Desuden Xoçai ™ Nuggets er den eneste Chocolate Bar, mørk eller mælk, på markedet, der har trykt på emballagen ORAC Værdi eller indhold af antioxidanter af produktet. Vi er virkelig glade for, at vi har Ultimate Antioxidant Treat med en balanceret ernæringsmæssig profil.


Xobiotic


Vægt: 11 gr./stk.
ORACfn-værdi: 84,777 pr portion

Utroligt, chokolade ser ud til at være en perfekt middel til at hjælpe probiotiske organismer nå deres bestemmelsessted. Som et resultat heraf har Xoçai udviklet XoBiotic firkanter, den første sunde mørk chokolade produkt, der også indeholder funktionelle niveauer af probiotiske organismer. Disse probiotika medvirke til at skabe optimale blomstret balance i tarmkanalen og er nødvendige for optimal fordøjelse, nutriet absorption og immunforsvar.


Energidrik / måltidserstatning

28 portioner
ORAC-værdi: Over 50.000 pr. portion

High-Antioxidant Meal Replacement Shake, som kan prale af en fantastisk Samlet ORACfn score på over 50.000 per portion, kan markant øge din antioxidant (ORAC) indtag-og tabe på samme tid!

Spise en 50.000 plus alt ORACFN kost hver dag er let. Du kan gøre det ved at følge forslag til high-antioxidant fødevarer, og især ved at integrere X Protein Meal Shake ind i din daglige kost. Det er super høj i antioxidanter, og har vist sig at hjælpe tabe pounds, øge energi og gøre dig føler stor.

Med Xoçai, vil du blive spise mindst 50.000 ORAC eller mere hver dag for de næste 30 dage (og du gerne vil fortsætte længere). Husk, at ORAC måler, hvor godt komponenter i fødevarer absorbere de frie radikaler i blodbanen. Spiser 50.000 eller mere i væsentlig grad vil øge antioxidant styrken af ​​dit blod. Dette er en af ​​de sjældne områder, ernæring, hvor mere virkelig er bedre.

 

 

 

 

©  Sund-chokolade.dk  2013 - webmaster@sund-chokolade.dk